Tulosta sivu

YRITYSESITTELY

 

NILAKKA FISHING CENTER on tällä hetkellä yksi Järvi-Suomen merkittävimmistä kalastusmatkailukohteista. Olemme järjestäneet ohjattuja kalastusmatkoja vuodesta 2006 lähtien ja rakentaneet asteittain yritystämme nimenomaan kalastusmatkailua ajatellen. Voimmekin ylpeänä todeta, että olemme tulleet suosituksi lähinnä seuraavista syistä:

  • NILAKKA on yksi Suomen puhtaimmista ja kalaisimmista järvistä,
  • Keskeinen sijaintimme Järvi-Suomessa hyvien kulkuyhteyksien päässä,
  • Ammattitaitoiset oppaamme niin järvelle kuin läheisille jokialueille,
  • Asiakkaittemme kokonaisvaltainen palvelukonsepti perheenjäseniä unohtamatta.

Ulkomaisten kalastajien osuus asiakaskunnastamme on voimakkaasti kasvamassa.

Kalastusmatkailuun kohdistuva palvelukonsepti syntyi omistajatahon suuresta intohimosta kalastusta kohtaan, mihin Nilakka-järvi loi loistavat puitteet ympäri vuoden. Tässä yhteydessä voi mm. mainita, että omistaja on voittanut kaksi kertaa heittouistelun Suomen mestaruuden ja saanut myös muita SM-mitalisijoja. Venekunnan toinen mestaruuksia voittanut jäsen toimii tällä hetkellä yrityksen heitto- ja vetouisteluoppaana.

 

Yrityksellämme on käytössä kalastavia vieraitamme varten monenlaista venekalustoa:

  • Hytillinen Bella 570C + Honda 90 varustettuna mm. vetouisteluvälineistöllä,
  • Heittouisteluun erityisesti varusteltu Tracker Deep-V17 + Honda 45 avovene,
  • Pienempiä soutuveneitä joko moottorilla tai ilman,
  • Lisäksi ammattitaitoisilla kalastusoppaillamme on erikoisvenekalustoa aina 10 hengen alumiiniseen sisäperämoottoriveneeseen saakka.

Vuokraamme asiakkaillemme luonnollisesti kalastusvälineitä ja varusteita aina suojavaatetusta myöten. Kalastusvälinekaupastamme voit ostaa viimeisimmät uutuudet ja ottivälineet.

 

NILAKKA-järvi sijaitsee Päijänteen vesistön puhtailla latvavesillä. Nilakka laskee vetensä alas Päijänteelle Äyskosken kautta. Äyskoski on tällä hetkellä Pohjoismaiden paras sisämaan taimenkoski ja sinne pääsee NILAKKA FISHING CENTERISTÄ puolessa tunnissa joko autolla tai suoraan veneellä. Lähistöllä sijaitsee myös muita hyviä koskialueita, mm. Kymönkoski, Kärnänkoski ja Huuhtajankoski.

 

 

AFTER FISHING -PALVELUKONSEPTI

 

Olemme toimintamme alusta saakka pitäneet hyvää huolta asiakkaistamme. Olemmekin lanseeranneet käyttöömme kokonaisvaltaisen After Fishing -palvelukonseptin; sillä aikaa kun olet kalassa, järjestämme perheenjäsenillesi muuta mukavaa tekemistä tarjoamalla heille esimerkiksi liikunnallisia aktiviteetteja, kulttuuria, shoppailua tai vaikkapa kevyttä kalastusta lähivesiltä joko maalta tai veneestä käsin.

 

Kaikki nämä oheispalvelut voit kätevästi varata nettisivuiltamme yhdellä kertaa kalastusmatkaasi varatessa.

Alueellamme on mm. tennis- ja sulkapallokentät, frisbeegolfrata, uimaranta, vierasvenelaituri, lasten leikkipuisto grillikatoksia ja nuotiopaikkoja vaikka makkaranpaistoon. Rantaa myötäilevien kävelypolkujen viereen on tehty rantaongintapaikkoja.

 

Vieraanamme yövyt leppoisasti majoitustiloissamme Nilakka-järven rannalla. Valittavissasi on yksitoista erityyppistä omarantaista hirsihuvilaa tai majoitustilaa perinteisistä kalastajan kämpistä aina nykyaikaisiin villoihin. Kalastamaan pääset siten vaikka heti 20 metrin päässä huvilasta sen omasta rannasta! Päärakennuksemme kahvio – ravintola palvelee Sinua jokaisena päivänä ympäri vuoden ja sieltä löydät myös muut matkallesi tarvittavat oheispalvelut sekä kalastusvälineet ja muut varusteet.

 

Kalastus on kautta aikojen kiehtonut ihmisiä. Nilakka Fishing Center haluaa tarjota Sinulle ja ystävillesi tien Järvi-Suomen parhaille ottipaikoille. Käytössäsi ovat huippuluokan kalastusvälineet, nykyaikainen tekniikka ja keskisen Suomen parhaat kalaoppaat. Heittäydy ikimuistoisten elämysten maailmaan!

 

Tervetuloa Nilakka Fishing Centeriin – elämäsi kalastusmatka odottaa Sinua!

 

 

 

 


 
   
Käyntiosoite: Sininentie 205
72600 KEITELE
© Keiteleen Luontomatkailu Oy 2023
Rovanetti