Tulosta sivu

TERVETULOA NILAKKA FISHING CENTERIIN!

 

NILAKKA FISHING CENTER on Järvi-Suomen merkittävä kalastusmatkailukohde. Kala-apajat ja toimitilamme sijaitsevat Päijänteen vesistön puhtailla latvavesillä Kuopion ja Jyväskylän puolivälissä; täältä löytyy varmasti jokaiselle kalastuksesta kiinnostuneelle mieluinen kalastusmuoto ja –paikka joko viereiseltä Nilakka-järveltä tai läheisiltä joilta!

 

Nilakka Fishing Center on rakennettu keskelle yhtä Suomen kuuluisampaa kala-apajaa, Nilakka-järveä. Lähistöltä löytyy myös Pohjoismaiden paras sisämaan taimenkoski, Tervon Äyskoski. Kalastuskeskuksemme sijaitsee Nilakka-järven suuressa luonnonkauniissa saaressa, jonka läpi valtatie n:o 77 kulkee. Valittavanasi on laaja kirjo erilaisia järvi- ja koskikalastuskohteita, jonne voit mennä joko omatoimisesti tai ammattitaitoisen oppaamme kanssa. Ja jos et halua itse kalastaa aktiivisesti, voit vaihtoehtoisesti valita pyydysten kokemisretken paikallisen ammattikalastajan mukana.

 

Tämän lähemmäksi et voi päästä elämäsi kala-apajia!

 

Vieraaksemme on helppo tulla autolla, sillä olemme aivan Vaasa-Joensuu –tien (vt 77) varressa lähellä Keiteleen kuntataajamaa. Lähimmät rautatieasemat ja lentokentät sijaitsevat Kuopiossa ja Jyväskylässä, halutessasi noudamme Sinut ja seurueesi näppärästi ja vaivattomasti vieraaksemme!

 

Vieraanamme yövyt leppoisasti majoitustiloissamme Nilakka-järven rannalla. Valittavissasi on yksitoista erityyppistä ja viihtyisää huoneistoa perinteisistä kalastajan kämpistä aina nykyaikaisiin villoihin. Päärakennuksemme kahvio – ravintola palvelee Sinua joka päivä ympäri vuoden ja sieltä löydät myös muut matkallesi tarvittavat oheispalvelut ja välineet.

 

Kalastus on kautta aikojen kiehtonut ihmisiä. Nilakka Fishing Center haluaa tarjota Sinulle ja ystävillesi tien Järvi-Suomen parhaille ottipaikoille. Käytössäsi ovat huippuluokan kalastusvälineet, nykyaikainen tekniikka ja keskisen Suomen parhaat kalaoppaat.

 

Sillä aikaa kun olet kalassa, järjestämme tarvittaessa perheenjäsenillesi muuta mukavaa tekemistä tarjoamalla heille esimerkiksi liikunnallisia aktiviteetteja, ratsastusta, kulttuuria, shoppailua tai vaikkapa kevyttä kalastusta lähivesiltä joko maalta tai veneestä käsin.

Alueellamme on mm. tennis- ja sulkapallokentät, frisbeegolfrata, uimaranta, vierasvenelaituri, lasten leikkikenttäalue, grillikatoksia ja nuotiopaikkoja vaikka makkaranpaistoon. Saaren ympäri rakennettujen, rantaa myötäilevien kävelypolkujen viereen on tehty rantaongintapaikkoja.

 

Voit halutessasi lähteä myös yksin tai kavereittesi kanssa kalaan järvelle tai läheisille joille ja koskille, meiltä saat siihen soveltuvat varusteet ja kaupan päälle parhaat ottivinkit ilmaiseksi!

 

Ota meihin yhteyttä, räätälöimme Sinulle tarvittaessa sopivan kalastuspaketin vuodenajasta riippuen Avaimet käteen –periaatteella.

 

Tervetuloa Nilakka Fishing Centeriin – elämäsi kalastusmatka odottaa Sinua!

 
   
Käyntiosoite: Sininentie 205
72600 KEITELE
© Keiteleen Luontomatkailu Oy 2024
Rovanetti